fredag 28 november 2008

Protokoll fotboll 20 november 2008

Närvarande
Lars Ahlbom, Olle Eckerblad, Bengt Hansson, Jan Ström, Lars Wiksten, Jan Kron, Svenerik Ragnar, Tomas Karlsson.

Frånvarande
Angelika Sandell, Annelie Engström.

§ 1 Mötesformalia
Lars Ahlbom hälsade välkommen och förklarade mötet öppnat.
Dagordningen godkändes.
Tomas Karlsson utsågs till mötessekreterare.

§ 2 Föregående protokoll
Kiosk
Det nät som funnits mellan gräs- och grusplan har plockats ned. För gott. Borden står under presenning. Kiosken är utrensad. Vi har kontakt med pappläggare för att se vad taklagning kostar, avvavktar svar.

Lotter
Inga intäkter från bingolotto längre efter huvudstyrelsebeslut. Thomas de Ming har lovat att återkomma med hur uteblivna intäkterna ska täckas upp, det har han inte gjort. Men när föreningsordföranden väl kallar går vi två personer från fotbollssektionen.

Enkät
Enkäten har sammanställs av Annelie Engström. Finns utskriven och respektive lag bör få en sammanställning och även kunna se sitt lags svar. Vi ser till att skärpa informationen om bland annat kioskåtaganden. Jan Ström ansvarar.

Organisation
Ungdomsledarorganisationsfrågan kvarstår. Bollen kvar hos Jan Ström som tar en vända med Lars Ahlbom. Återkoppling på nästa möte.

Belysning c-plan.
Vi tycker att frågan måste prioriteras högt så att belysning finns från 1 september. Vid nästa träff med Thomas de Ming är detta centralt att lyfta fram och får inte rinna ut i sanden. Vi tar även kontakt med kommunen i frågan. Lars Ahlbom ansvarar.

§ 3 Rapport verksamhet
Seniorer
A-laget tränar inomhus.
Tränarfrågan ännu inte löst.

Ungdomslagen
Ungdomsledarmötet samlade 21 personer, alla lag utom P-93 fanns representerade. Upplevdes positivt.
Obligatorisk nollvisionsutbildning. Två från föreningen utbildas och ska sedan sprida kunskapen i föreningen via internkurs. Lars Wiksten ansvarar.
För de äldre pojkarna är förslaget att anmäla ett juniorlag, ett dicvision I-lag och ett division IV-lag. På flicksidan avvaktar vi än så länge.
Ungdomspriset i framtiden. Jan S, Tomas och Angelika får uppdraget att ta fram ett förslag.
Det utbildningspaket med tematräningar som vi tidigare tittat på köper vi och delar ut till lagen. Kostnad 5 000 kronor. Sisu har sagt nej till bidrag eftersom de arbetar med en större ”kaka” med huvudföreningen. Vi söker bidrag hos huvudstyrelsen.
Materialinventering utförd.

§ 4 Ekonomi
Lars Ahlbom redogjorde för den ekonomiska rapporten. Huvudstyrelsen har inte gett pengar för Handslaget, därför är det en minuspost.
Deltagaravgifterna släpar fortfarande efter.

§ 5 Övrigt
Lars Wiksten lämnar styrelsen vid kommande årsmöte. Han lämnar över ungdomsfotbollskunskapen till Jan S.

Nästa styrelsemöte
Tisdag 16 december kl 18.30-20.30.

Inga kommentarer: