tisdag 4 november 2008

Vi stödjer nattvandring i Järna!

Hej alla medlemmar i Järna SK.

Nu har "nattvandrarna" blivit aktiva igen och söker nu fler deltagare.
Meningen är att nattvandrarna ska synas "på byn" alla helger och vid andra tillfällen då ungdomarna är ute.

Är du intresserad av att bidra och vara med på nattvandringar (regelbundet eller bara ibland) så är det följande tider som gäller:

Samling fredagar kl. 19.00 på Fritidsgården i Järna.

Har du frågor?
Kerstin Ahlbeck (föreståndare på Fritidsgården) 550 23551 eller 08-550 26324
Susanne Liljeström (förälder) 08-551 74515 eller 0732-681728

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ishockeysektionen upplåter som bekant istid för våra sponsorer i ishallen på fredagar kl 20:30-21:50. Uppslutningen vid första tillfället var som det brukar vara första gången - svagt. Om detta ointresse består är en annan idé att låta ungdomar som normalt inte ingår i JSK:s verksamhet utnyttja isen med skridskor på deras villkor. För att kunna realisera detta behövs de kunna låna skridskor, hjälm och klubba, puck, ringar och ledning. De fyra sistnämnda kan JSK i samråd med fritidsgården ordna med kort varsel. Skridskor och hjälmar bör gå att köpa in begagnat, men kommer kanske ta några veckor...

Thomas de Ming sa...

Jag gillar verkligen initiativet. Kan dock undra om de ungdomar som lätt hamnar "på glid" under helgkvällarna istället skulle välja att snöra på sig ett par skridskor i delta i en fysisk aktivitet när de inte annars brukar göra det?. Det kanske har med "paketering" att göra och att hänga vid sargen kan vara lika intressant som att åka på isen om alla kompisar är där.
/Thomas

Anonym sa...

Vis av egna erfarenheter söker du dig inte till ishallen för att spela ishockey/ringette om du inte ingår i ett befintligt lag. Men får du chansen på egna villkor med dina kompisar finns möjligheten. Det finns dock inga garantier att någon dyker upp om vi bjuder in, men chanser ökar om vi i samråd med fritidgsgården ger denna möjlighet.