fredag 14 november 2008

Styrelsemöte 35 Ishockey/Ringette

1. Kvarstående punkter styrelsemöte 34

Deltagaravgift Team 99-00 är fastställd till 900 kr.

2. Kvarstående punkter ledarträffen 6 november

Lars Andersson, Team 99-00 har anmält intresse att respresentera Järna SK i den av Södermanlands Ishockeyförbund beslutade Framtidsgruppen. Mötet beslutade att utse Larsa.


3. Verksamhetsplan

Verksamhetsplanen för 2008 stämdes av översiktligt. Beslutades att Jörgen kompletterar verksamhetsplanen för 2009 samt förslaget om ny organisationsstruktur för ishockey/Ringette för remiss till styrelsen och övriga i ishockeysektionen. Ambitionen är att besluta verksamhetsplanen för 2009 på ledarträffen den 15 januari.


4. Sektionsbudget 2009

Det är dax att göra en sektionsbudget för 2009. Beslutades att Jörgen summerar respektive lagbudget och kompletterar med sektionskostnader för styrelsens remiss.


5. Förberedelse JSK-Bajen 29 november

  • Se separat mail daterat 14 november som beskriver delegerade förberedelser.
  • Uppföljningsmöte i ishallen 20/11 kl 18:30.

6. Klassning Järna Ishall

  • Den 13 november förättades en besiktning och klassning av Järna Ishall av representanter från SIF. Separat protokoll kommer senare. Generellt kan sägas att säkerheten för spelare och publik inte uppfyller kraven på en Ishall i Sverige 2008.
  • Mötet beslutade att i stället för Mega match (som en del av den officiella klassningen av Ishallen) arrangera Mellandagsdisco på isen 27/12 kl 16-20 under måttot; Dansa bort sylten medans Rickard Fagerlund sätter upp skylten. Skylten är en plakett med nummer 318 som bevis att Järna Ishall är officiellt klassad.
  • Jörgen bokar discjockey, Anders bokar ishallen.


7. Profilkläder

  • Värmedressarna finns nu att hämta i förrådet. De lag som även har spelaroveraller i denna leverans ombesörjer att enkla betalnings- och redovisningsrutiner upprättas med Thomas på kansliet. Profilen på off-ice kläder är i och med detta nu fastställt.
  • Vinoverallerna är försenade pga stor efterfrågan.
  • Beslutades att beställa röd/vita stickade mössor med JSK-logga till försäljning i cafeterian.
  • Beslutades att även ta fram förslag till profil på matchställ för Ishockey och Ringette. Remissas till styrelse och lagledare för beslut på ledarträffen 15 januari.

8. Fotografier

Beställda fotografier finns att hämta i förrådet. OBS att beställningarna är personliga med en faktura till respektive spelare som har beställt. Lagledare ombesörjer att respektive spelare får sin beställning.


Närvarande
Katarina Hall, Fredrik Sköld, Anders Lenntorp, Anders Olsson och Jörgen Skagerdahl

2 kommentarer:

Anonym sa...

Discojakob är preliminärbokad 27/12 kl 16-20.

Anonym sa...

På Styrelsemöte 35 beslutades även att Katarina Hall köper in 10 st förbandsväskor sk "8-fackskuddar" á 370 kr/st.